English Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch Estonian Filipino Finnish French Georgian German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh

Maček iz mačkarne Golden Mainecoon na POPTV

Jeff v oddaji »As ti tud not padu« - 8. oddaja, gost Sani Bečirevič

Jeff iz mačkarne Goldenmainecoon z Ladom Bizovičajem
Lado Bizovičar z Jeffom iz mačkarne Golden Mainecoon

Klicali so s POP TV in izrazili željo, da naš maček Jeff nastopa v oddaji »As ti tud not padu«. Veliko presenečenje za nas in rahel pomislek, ali bo vse vredu na snemanju.

Jeff je zelo zaupljiv in navajen na družbo (predvsem crkljanje in igro), zato smo ponudbo sprejeli.

Na snemanju smo ugotovili, da je gost v oddaji košarkar Sani Bečirovič. Lado Bizovičar in Jurij Zrnec sta, kot vedno, odlično razpoložena takoj »napadla« Sanija in ga spraševala vse mogoče »neumnosti«. Pogovor je nanesel na vraževerje in Sani je priznal, da tudi on ni imun na »pljuvanje čez ramo«, črne mačke in ostale vraže. Takrat pa je lepa gospodična prinesla našega kot noč črnega Jeffa in vsi so bili zelo presenečeni, kako je mirno  prenesel množico ljudi, ter »naporna« voditelja in rahlo prestrašenega Sanija. Pogumna gospodična je naredila še en krog, nagajivo pogledala Jurija, Lada in Sanija.

To je bil kratek ampak uspešen prvi nastop našega Jeffa v TV oddaji. Po končanem snemanju smo z novopeečeno zvezdo ostali v publiki, kjer je bil deležen številnih pohval in obilo crkljanja. Mirno je dočakal konec snemanja in se za spomin celo slikal z Ladom Bizovičarjem.

Kratek video odlomek iz oddaje »As ti tud not padu« z nastopm Jeffa.

 

SI*Golden Maine coon | Maine Coon Cattery | Slovenia

Franjo Kovačič
SI*Golden Maine coon | Maine Coon Cattery | Slovenija
Vir, Šaranovičeva 25/a
SI - 1230 Domžale
Telefon: 041 621 201
Faks: 01 722 08 41
E-mail: info[at]goldenmainecoon[dot]si
www.goldenmainecoon.si